På kryckor i december

Bra magträning

Bra magträning

Nu har det gått tio dagar sedan jag skadade hälen och det gör fortfarande ordentligt ont. Eftersom jag haltar körde jag till vårdcentralen och lånade ett par kryckor. Att halta och samtidigt titta ut och se barmark och nollgradigt regn är inte direkt vad man önskar i december.

Men det kommer lägligt. I december månad fram till jul måste jag ändå producera kolossala mängder text och då får träningen lida i alla fall. Så då är det lika bra att passa på att ha ont. Och angående vädret så kommer nog Noa och räddar oss i sin ark av goferträ om det fortsätter att pissa ner i Borås.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rehab, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på På kryckor i december

  1. Fia skriver:

    Fasiken vad tråkigt med både häl och väder. Hoppas det rättar till sig snart!

Kommentarer är stängda.