Jonas Colting – koll på kaffe och rödvin

Det är lätt att tro att långdistanstriathleter är stenhårda mot själva och i sitt fakirliv aldrig unnar sig det goda. Det stämmer inte i fallet Jonas Colting. Denne mycket trevliga och intressanta karl har koll på både det goda kaffe och det goda rödvinet, mina två favoritdrycker (sportdryck med koffein kommer först på en tredjeplats).

När Jonas var på Hawaii nyligen köpte han med sig kaffeböner hem till mig. Väldigt snällt! Jag gick in på Bergs i Borås och fick de grovmalda och njöt sedan sedan av perkulatorbryggt Kona Coffee.

Igår fortsatte njutningen. Med italienskt Barolovin. Ida hade bjudit hem några tjejkompisar så jag var efemärt persona non grata där hemma. Så jag cyklade bort till Jonas där vi pratade om livets svårigheter och möjligheter fram till ett på natten och delade en dyr flaska. Det var nog det godaste vin jag någonsin druckit. Tyvärr finns inte flaskan på systemet, men de har flera andra Baroloviner. Pröva gärna och bli förförd!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.