Knallform

Martin Josefsson, Lisa Lindeblad, Mikael Lindberg, Mårten Larsson och Markus Jönsson.

Martin Josefsson, Lisa Lindeblad, Mikael Lindberg, Mårten Larsson och Markus Jönsson.

Jag har aldrig gillat nyårsraketer och -smällare. Däremot känner jag mig i knallform. Fyra fina träningsdagar i Långberget gjorde gott. Tredje dagen körde jag två entimmarspass: stakintervaller på förmiddagen och testlopp två varv på elljusspåret skejt på eftermiddagen. Jag tror aldrig jag har känt mig i så bra form som den dagen.

Stark på stakningen med Markus Jönsson och på testloppet över 10,6 km då min enda motståndare var mig själv hade jag bra flyt och tog ut mig fullständigt. 26.25 min blev tiden. Det ska bli kul att få tävla i Tjeckien söndag 8 januari.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.