Halsont

I söndags satt jag i bilen hem till Borås från Långberget och tränade inte. När jag vaknade upp på måndagen hade jag ont i halsen. Illa med tanke på Tjeckien. Men klubbledaren bankmannen behöver inte sätta kaffet i halsen ändå, för idag känns det bättre.

Jag har inte rört mig på tre dagar, så självklart är det inte vad man önskar inför Jizerska Padesatka 50 km K på söndag. Men jag hade inte mycket ont i halsen och det verkar som all vitlök, C-vitamin och Strepsil hjälpte till lite grann. Jag tränar aldrig om jag vaknar upp med halsont, även om jag känner mig bra i övrigt, eftersom det brukar vara ett förstadium till en förkylning. Nu hoppas jag på att jag har blivit frisk på riktigt och inte bara är symptomlindrad, vilket det tyvärr finns risk för. Då blir det jobbigt på söndag, då det sägs komma 1 dm nysnö under tävlingen…

Idag ska jag röra mig igen efter tre alldeles för intensiva skrivdagar framför datan. Kanske blir det lite rullskidor i det tvågradiga regnet. Eller SkiErg till Tour de Ski på SVT Play.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Halsont

 1. Majken skriver:

  Lycka till på Söndag, Erik!

 2. lisa skriver:

  Hoppas det går bra på söndag.
  Halsont är inte kul.
  Man måste lyssna på sin kropp, och vila när det behövs.
  Hälsn Lisa

Kommentarer är stängda.