Halusky se slaninou se brynzou (zelim)

Jag åt en tjeckisk (eller rättare sagt slovakisk) specialitet till lunch idag. Dumplingar med bacon och fårost. Mysig för gommen!
Om slovakiens nationalrätt

20120106-144253.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Halusky se slaninou se brynzou (zelim)

  1. Jakob skriver:

    Lycka till på söndag! Har en liten fråga, till dig som brukar vara skidinstruktör. Vad är ditt bästa tips för min flickvänn som är lite orolig att åka nedför med längdskidor, om det finns spår och det går ganska fort säg 35km/h och svänger? Några bra tips för en som ska åka tjejvasan:)? Övning ger färdighet, men man måste ju våga för att kunna öva!

    • Erik Wickström skriver:

      Vga r bsta tipset 🙂 Upp och ned 10 gnger p brantaste backen p elljusspret r bra grejer! Annars gller bredbent, ltt bjning p knna och lg tyngdpunkt. Men som sagt, bsta tipset r att va, va, va. D kommer modet 🙂 Hlsa henne lycka till i TjejVasan!

Kommentarer är stängda.