Stakning i Stråkenloppet?

Snygge-Marcus står på startlinjen idag. Kul! Han operade knäet 22 december.

Snygge-Marcus står på startlinjen idag. Kul! Han opererade knäet 22 december. Foto: Fru Wickström

Jag tänker nog staka i dagens Stråkenlopp. Banan utanför Mullsjö är ganska kuperad för att vara ett långlopp, då vi ska ta oss uppför en backe på 50 höjdmeter fem gånger. Men eftersom man skottat ihop slingan på golfbanan, så misstänker jag att uppförsbackarna kommer att vara fulla med sockersnö efter första varvet. Då blir det svårt att få grepp. Bättre att skippa fästvalla helt och hållet.

Men jag har inte bestämt mig än. Jag vallade upp två par skidor, ett par med fäste och ett utan. Det kan nog vara jobbigt att inte använda benen på 43 km, jag har aldrig kört ovallat på långlopp förr.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.