Krya på er Oskar Svärd och Hanna Falk

Det går lite tungt för de båda Ulricehamnsfödda skidstjärnorna Hanna Falk och Oskar Svärd. Tidigare i veckan blev det offentligt att Ulricehamns IFs sprintdrottning drabbats av Twar, vilket förklarar den tunga säsongen. Och idag stod det i Borås Tidning om Team Exspirits Oskar Svärd, som riskerar segdragna problem med sin amöba/parasit.

Jag har skrivit träningsprogram med Oskar och vi körde även ett rullskidspass tillsammans i Tvärred i somras. Han har alltid varit kanonschysst, tagit sig tid att prata och undrar hur det har gått med min skidåkning. Jag hoppas verkligen att denna trevlige västgöte kommer tillbaka till skidåkningen, det han verkligen brinner för.

Hanna har jag lärt känna lite grann som klubbkompis och hon känns också som en mycket trevlig och jordnära tjej. Det märks sannerligen inte att hon vunnit tävlingar i sprintvärldscupen, en mycket ödmjuk tjej.

Krya på er båda två!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.