Träningsdagbok vecka 8, 2012 – 30 min i Borås/Mora

Måndag 20 feb: Sjuk. Feber, halsont, snuvig. Känner mig sjuk.
Tisdag 21 feb: Sjuk. Feber, halsont, snuvig. Känner mig sjuk. Hostan kom mot kvällen.
Onsdag 22 feb: Sjuk. Feber, halsont, snuvig, hosta. Aningen bättre, men fortfarande kass
Torsdag 23 feb: Sjuk. Bättre, men fortfarande halsont, snuvig, hosta och hängig.
Fredag 24 feb: Sjuk. Bättre, som igår, men mindre halsont.
Lördag 25 feb: Sjuk. Känner mig inte lika sjuk längre. Täppt i näsan och lite halsskav.
Söndag 26 feb: 30 min mycket lugn åkning på Hemus. Invigde ett par av årets Atomicskidor. Kändes som spjut.

Jag invigde appen "Run Keeper" på veckans enda träningspass

Jag invigde appen “Run Keeper” på veckans enda träningspass. Runt, runt på Hemus.

Kommentarer: Blev sjuk natten till måndag. Rejält sjuk. Jätteintekul. 8 timmars sömn + några timmar i sängen (även en del sömn) dagtid måndag till torsdag. Skönt att kunna vila, gick bra eftersom hade ganska lite på jobbet. Reste sedan till Dalarna fredag och bodde i Mora. Åkte till Sälen söndag och stannar där till Vasaloppet. Asfint väder under helgen. Skitkul att ta bilder och vare ute lite med Ida!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Träningsdagbok vecka 8, 2012 – 30 min i Borås/Mora

  1. Erik Bjurström skriver:

    Tjena Erik, har följt din blogg sedan i höstas då jag googlade på SkiErg. Blev inspirerad av din träning på SkiErg för att förbereda mig inför årets Öppetspår som jag åkte igår. Har kört ca 25-30 pass på SkiErg sedan i november och bara fått till 14 mil riktig skidåkning. Är ingen skidåkare men har tittat på en del klipp på just stakning på din sida och på tuben. Har för övrigt inte stått på ett par skidor sedan jag var 11-12 år (är nu 39). Utan att låta skrytsam, snarare vill jag slå ett slag för träning på SkiErg, så åkte jag på 5.32 igår. Tack för en bra och informativ blogg och lycka till på söndag.

Kommentarer är stängda.