Vasaloppet i Fäders Spår

Erik med 500 m kvar av Vasaloppet 2011. Foto: Charlotte Raaum

Erik med 500 m kvar av Vasaloppet 2011. Foto: Charlotte Raaum

I morgon är det dags för årets viktigaste tävling. Förra året skrev jag ett enligt mig vågat inlägg om hur betydelsefullt Vasaloppet är. Då var jag modig, satte stor press på mig själv. Och lyckades! 52:a-platsen var en stor framgång, mot 133:a året innan.

I år är jag bättre. Mycket bättre. Jag har höjt mig enormt. Mitt mål att komma bland de 30 främsta är fullt realistiskt. Går det dåligt kommer jag att bli riktigt besviken. Men jag vet samtidigt att jag är en bättre skidåkare i år, jag har bättre koll på mina skidor (kan fortfarande bli MYCKET bättre) och jag har lyckats staka tre långlopp utan fästvalla. Därför är jag nöjd med hur jag lade upp min träning och hur jag implementerade SkiErgen även i fall det skiter sig i Fäders Spår. Jag tror och hoppas att det inte skiter sig.

Idag ska Ulricehamns IF testa skidor i Mångsbodarna!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

9 svar på Vasaloppet i Fäders Spår

 1. Marie Schörling skriver:

  Det kommer att gå BRA Erik! Följer och stödjer Dej via sms-tjänsten.
  Vad heter Din elev som bor nånstans vid Roasjö? Vill gärna följa även honom då jag såg honom åka så bra på Skidstadion.
  Marie

 2. Dan S skriver:

  Lycka till imorgon Erik

 3. Linus skriver:

  Kört hårt!

 4. Tor skriver:

  Jag hejar på dig!

 5. Manne skriver:

  Måtte nu producenten klippa in dej i bild om du leder ,inte filma nån fånig saltgurkspaus.,

  Kommer gå upp imorgon bitti och kika. Va har du för färg på dräkten. Nummren ä ju lite svåra att se ibland.

 6. Erik Wickström skriver:

  Tack alla! Jag ska göra allt jag kan!

 7. Jesper Andersson skriver:

  Lycka till som fan! Jag håller på dig!!

 8. Palle skriver:

  Grattis till en bra tid !

Kommentarer är stängda.