Bildanvändning

Jag har fått jättemånga mejl på sistone från läsare som undrar om och hur de kan använda bilder som jag lägger upp här på bloggen. Det finns nu en flik där jag talar om hur det funkar.

Egentligen tar jag betalt för alla bilder, men ofta tillåter jag viss användning på nätet. För dig som vill ha en bild till blogg/Facebooksida går det i regel bra med KLICKBAR länkhänvisning till min blogg.

Se mer under “Bildanvändning” under fliken “Annat”.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Bildanvändning

 1. Robert skriver:

  Lämnar en fråga som inte har med inlägget att göra.
  När kommer du och andra att ge tankar och intryck av Oneways nya skidskor och skidor?

  • Erik Wickström skriver:

   Jag testade den klassiska modellen i nov/dec, men det var svårt att känna skillnad mot toppmodeller från andra märken. Skejtskidorna sägs vara riktigt bra. Men eftersom de görs på samma ställe som Salomon så tror jag dessa två märken är snarlika.

   I König Ludwig Luaf såg jag ett par Onewayskidor i elitledet.

   • Robert skriver:

    OK.

    Följdfrågor; är det skillnad i storlek mellan OW:s klassiska pjäxa och Salomon S-lab?
    De pjäxor som synts i olika sammanhang är ju direkta kopior av Botas skidskor från Tjeckien, kommer OW att vidareutveckla sina modeller för att inte bara vara en “grön Bota-pjäxa”?

   • Erik Wickström skriver:

    Så här säger Fredrik på Oneway:

    När man nu lanserar ett nytt varumärke så är det givetvis viktigt att ta det säkra före det osäkra och utveckla skorna utifrån det som redan fungerar, dock pågår det hela tiden en utveckling av skorna och det kommer definitivt att bli en helt egen prägel på dom i framtiden. När den slutgiltiga skon kommer ut på marknaden till hösten kommer det redan att ha hänt en del men det handlar om små detaljer. De första skorna som visats nu är den första testserien. Efter det har det redan hänt en del men som sagt – hellre det säkra före det osäkra i det här läget.

    Mvh Fredrik

 2. Martin skriver:

  Det har blivit en liten felstavning på ordet bildanvändning i dina menyer. Ett D för mycket.

  Grattis till en bra prestation i VL, jag tog mig imål också, men när jag kom imål hade du redan duschat och ätit:-)

 3. Robert skriver:

  Tack för att du engagerade dig att ta reda på lite info om OW:s nya prylar.
  Och fortsätt kör hårt i spåren och med hemsidan.Det är som tidigare journalist alltid roligt att läsa texter med stilistisk finess och att du försöker hålla professionalism och distans till det du skriver, men samtidigt nära och engagerat.
  Plus att du skriver OM nåt istället “FÖR”
  Däri ligger skillnaden och jag tycker du gör ett bra jobb!

  PS Fredrik på OW, hur kontaktar jag honom? Skicka gärna hans e-post till min mejl om du inte vill publicera den DS

Kommentarer är stängda.