Kul på JSM!

Oscar Quicklund vann överlägset

Carl Quicklund 10 km F vann överlägset i H19-20. Han såg fikasugen ut efteråt.

Resultat JSM Borås finns här.

Karl-Johan Westberg intervjuas av TV4

Karl-Johan Westberg intervjuas av TV4

Karl-Johan Westberg skejtade till sig ett brons på 10 km när junior-SM inleddes på Borås Skidstadion igår. Grattis! Starkt gjort att palla för trycket på hemmaplan. Idag har han guldchans i den klassiska sprinten.

Att hjälpa Per Forsberg som speaker var riktigt roligt. Han har erfarenhet från radiosporten, kanal plus och typ en miljon hockeymatcher och orienteringstävlingar. Han stod i speakertornet där Alexander Westberg assisterade. Jag stod i målområdet och intervjuade åkare som kom i mål, ledare, TDn, vallaren Lasse Jonsson med flera.

Om jag gjorde ett bra jobb eller ej vet jag inte. Men jag fick i alla fall beröm av Per Forsberg, vilket sägs vara ett gott betyg. Det var första gången jag hade den rollen och det var inte lätt med fördröjningar och att sätta tajmningen. Man lär sig! Jag smög med mig telefon och tog några mobilbilder.

Ledarsoffan, precis som vid världscuptävlingar. Jag satte mig där då och då, det var skönt för baken.

Ledarsoffan, precis som vid världscuptävlingar. Jag satte mig där då och då, det var skönt för baken.

Per Forsberg pratar stockholmska och är en fruktansvärt duktigt speaker

Per Forsberg pratar stockholmska och är en fruktansvärt duktigt speaker

Solen skiner alltid i Borås

Solen skiner alltid i Borås

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kul på JSM!

  1. Henrik skriver:

    Hmm, det där med att solen alltid skiner i Borås kan jag nog inte hålla med dig om Erik. Har varit och tävlat på MTB i Borås ett antal gånger och solen har verkligen inte lyst på oss 😉

Kommentarer är stängda.