
Förrätt: Grillade pilgrimsmusslor på avokadokräm med örtbakad havskräfta
Pappa hade 65-årskalas för närmaste familjen igår. Det betyder inte att han kommer att sluta med sin brandforskning. Däremot betydde det att vi fick äta en god 3-rätters middag hos honom.
Ida gjorde menyn och skrev en lång handelslista. Sedan åkte pappa till ICA och Ida lagade därefter maten. En perfekt kombination.
Ikväll väntar en större fest: Martin Josefssons och Josefin Larssons 30- och 25-årskalas! Men först ska jag cykla 5 mil med Z och Jonas Colting.

Huvudrätt: Ungsbakad lax med champangesås och dillmos med kallrökt lax

Dessert: Passionsfrukts- och apelsinmousse
Gilla detta:
Gilla Laddar in …
Om Erik Wickström
Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i
Mat och dryck,
Träning och har märkts med etiketterna
65-årskalas,
apelsinmousse,
avokadokräm,
örtbakad havskräfta,
champangesås,
dillmos med kallrökt lax,
grillade pilgrimsmusslor,
passionsfruktsmousse,
ulf wickström,
ungsbakad lax. Bokmärk
permalänken.
Oooh ser såååå gott ut! Du har verkligen gift Dej med rätt kvinna.Ida borde öppna restaurang. Be henne lägga ut recepten.
Hittade Ni några goda viner till? Knappast Amarone väl?
Med vänlig hälsning, Marie Schörling, förkyld
På väg per mejl 🙂
Hej Erik
Jag vill också ha recepten!
Riktigt bra blogg du skriver förresten.
Mvh
Erik Johansson
Tack! Nu är recepten i ett worddokument på väg till dig i ett elektroniskt brev!