Kalashelg

Förrätt: Grillade pilgrimsmusslor på avokadokräm med örtbakad havskräfta

Förrätt: Grillade pilgrimsmusslor på avokadokräm med örtbakad havskräfta

Pappa hade 65-årskalas för närmaste familjen igår. Det betyder inte att han kommer att sluta med sin brandforskning. Däremot betydde det att vi fick äta en god 3-rätters middag hos honom.

Ida gjorde menyn och skrev en lång handelslista. Sedan åkte pappa till ICA och Ida lagade därefter maten. En perfekt kombination.

Ikväll väntar en större fest: Martin Josefssons och Josefin Larssons 30- och 25-årskalas! Men först ska jag cykla 5 mil med Z och Jonas Colting.

Huvudrätt: Ungsbakad lax med champangesås och dillmos med kallrökt lax

Huvudrätt: Ungsbakad lax med champangesås och dillmos med kallrökt lax

Dessert: Passionsfrukts- och apelsinmousse

Dessert: Passionsfrukts- och apelsinmousse

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Kalashelg

  1. Marie Schörling skriver:

    Oooh ser såååå gott ut! Du har verkligen gift Dej med rätt kvinna.Ida borde öppna restaurang. Be henne lägga ut recepten.
    Hittade Ni några goda viner till? Knappast Amarone väl?
    Med vänlig hälsning, Marie Schörling, förkyld

  2. Erik Wickström skriver:

    På väg per mejl 🙂

  3. Erik Johansson skriver:

    Hej Erik
    Jag vill också ha recepten!
    Riktigt bra blogg du skriver förresten.
    Mvh
    Erik Johansson

Kommentarer är stängda.