Vasaloppsläger i Torsby 7-9 september 2012

Förra året fylldes alla 20 platserna till vårt Vasaloppsläger i Torsby i augusti. I år har intresset varit enormt och redan nu i mars, innan jag fått ut inbjudan här på bloggen, är redan 10 platser uppbokade. Teknikmästaren och den duktige pedagogen Johan Martinsson kommer återigen hjälpa till som instruktör. Med två tekniklärare (minst) kan vi dela in oss i relativt homogena grupper, så alla får ut så mycket som möjligt av träningen.

Sprid gärna denna information, till exempel genom att gilla inlägget på Facebook. Men framförallt, anmäl dig redan idag!

Vasaloppsläger Torsby. Teknikläger. Skidläger Torsby skidtunnel.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vasaloppsläger i Torsby 7-9 september 2012

  1. Elitbloggen skriver:

    Om du vill sprida saker på Facebook är det ju bara att gå med… Eller lite pretto?;)

    • Erik Wickström skriver:

      Jag har ju en blogg som fyller ett antal timmar per vecka 🙂 Facebook vore bra, men det skulle bli svårare med rätt fokus på träning och annat med både blogg och Facebook. Jag var med innan, men gick ur för flera år sedan.

Kommentarer är stängda.