Solskenscykling i Borås

Peter Algebäck, Kalle Larsson, Martin Josefsson och Erik

Peter Algebäck, Kalle Larsson, Martin Josefsson och Erik. Foto: Johan Gabre

Jag börjar komma igång lite med träningen efter sjukdom och vila, men oj vad formen är knackig. Jag blir trött överallt och får mycket mjölksyra. Visserligen blev det mycket lite träning under en period, men att det skulle ta så här lång tid att komma tillbaka hade jag inte räknat med.

Nåväl, man ska inte klaga, igår genomförde jag ännu ett solskenspass på landsvägscykel. Det är ju helt otroligt! Vi cyklade mellan kl. 18.00-19.30 utanför Borås. Och det är fortfarande bara mars månad! Med nästan 15 grader och sol på dagarna får humöret en skjuts framåt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.