Salomon XT Advanced Skin S-Lab 12 Set

Salomon XT Advanced Skin S-Lab 12 Set

Salomon XT Advanced Skin S-Lab 12 Set

Det finns många konditionsidrottsföretag i Borås. Crafts huvudkontor ligger i textilstaden, Skigo har ett rejält lager här och på Åsboholmsgatan ligger Amer Sports som bland annat har märkena Salomon, Atomic och Suunto. Igår var jag på Amer och hämtade en vätskeryggsäck som ska testas. Med det självklara namnet Salomon XT Advanced Skin S-Lab 12 Set.

Jag kände mig som en medlem av NASA IF när jag tog på mig den. Den verkar vara högteknologisk. Men Salomons grejer brukar vara mycket proffsiga så den kommer nog att funka finfint. Det får bli vila idag så jag orkar träna hårt med den i morgon.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Skidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Salomon XT Advanced Skin S-Lab 12 Set

  1. Pingback: Träningsdagbok vecka 14 – 19:42 h i Borås och Vejbystrand | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.