Lyckat aprilskämt

Olle Häggdahl som telefonist, här efter Skinnarloppet

Olle Häggdahl som telefonist, här efter Skinnarloppet

Olle Häggdahl har fått sig en rejäl dos telefonsamtal och SMS idag. Det var inte mitt, utan hans mobilnummer som stod i förra inlägget. Nu ska jag befria honom. Rullskidorna för 500 kr med bindning finns inte (normalpris ca 2500-3000 kr), det var ett försök till aprilskämt.

Olle var själv helt ovetande och blev ganska förvånad då han inte läst blogginlägget innan han fick det första telefonsamtalet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på Lyckat aprilskämt

 1. Robert skriver:

  He he…

 2. Bruntbo John skriver:

  Oh no!! Jag hade redan vidarebefordrat inlägget till alla mina skidintresserade kontakter i västra USA. Det är tusentals som har fått informationen och de kommer att vakna vilken sekund som helst!!! Jag märkte förstås att telefonnumret var fel, så jag ändrade det till Eriks hemtelefonnummer. Jag lovade dessutom att Erik Wickström skulle stå för alla fraktkostnader. Men, för att inga av dem kan svenska skrev jag betalning 200 dollar till mitt konto så att jag kunde tjäna en slant emellan. Lycka till Erik 🙂

 3. malinaktius skriver:

  Haha, det där var bra på riktigt! Tur jag inte är på jakt efter rullskidor för det där gick jag på stenhårt. Tack för dagens bästa!

 4. Erik Wickström skriver:

  Kul att det blev trevlig respons 🙂

 5. Erik Wickström skriver:

  Kul att det blev trevlig respons!

 6. Haha!! Riktigt bra!! Ses på Fredag!

 7. snajvid skriver:

  Trovärdighet och enkelhet skapar de mest lyckade skämten. Cudos.

Kommentarer är stängda.