Skidavslutning i Ulricehamn

Hur fan ska jag kunna veta det? Jag har aldrig hört talas om varken låten eller någon av artisterna. Vi som aldrig har sett Så ska det låta och Idol, samt missat senaste 15 år av alla melodifestivaler (kval, final och den där då hel Europa är med) är idiotförklarade.

Hur fan ska jag kunna veta det? Jag har aldrig hört talas om varken låten eller någon av artisterna. Vi som aldrig har sett Så ska det låta, Let's dance eller Idol, samt missat senaste 15 åren av alla melodifestivaler (kval, final och den där då hel Europa är med) är idiotförklarade.

Ida och jag var på Ulricehamns IFs skidavslutning igår. Det var en trevlig tillställning som bland annat inkluderade prisutdelning för ungdomar och juniorer, korv med bröd, pryldiskussioner med Sören Kannius, samt en riktigt svår tipspromenad.

Ledsmi.se-pojkarna Martin Ekvall och Sören Kannius

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.