Säsongspremiär

CUBE tempocykel med hjul från Extreme. Hal som fan.

CUBE tempocykel med hjul från Extreme. Hal som fan.

Jag och min absoluta favorit bland materiella ting har varit ute i den friska luften idag. Att köra långsamt på en tempocykel med högprofilshjul fram och dischjul bak i fullständigt omöjligt. Det är alldeles för roligt att känna farten i bågen och lyssna på ljudet från kolfiberhjulen, en obeskrivligt vacker orkester.

Det blev ett kort och hårt pass på platten, för det mesta på utväxlingen 55-12. Jag har ägt cykel i cirka två år, men inte ens kört på den tio gånger. I år kommer det att bli fler. Roligare cykelträning på landsväg är svår att hitta.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Säsongspremiär

  1. Robban skriver:

    Du med dina klena ben klarar verkligen du snurra runt 55-12??:)
    Robban

  2. Robban skriver:

    jag kör faktiskt 52-14.

Kommentarer är stängda.