17 mil på rullskidor

Jag kände mig duktigt när jag skejtade 3 mil på Kransmossen i tisdags. Men de här gänget och några till åker lite längre, 17 mil. Det hela skedde på Klarälvsbanan i Värmland för knappt ett år sedan. Det finns en bamsetråd på Skidforum.se om turen, men de inblandade kanske kan ge en kort förklaring…

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på 17 mil på rullskidor

 1. mtransit skriver:

  Du har ju en lika fin banvall mellan Borås och Ulricehamn att åka på. Visserligen bara knappt hälften så lång som Klarälvsbanan.

 2. Erik Wickström skriver:

  Från Lennart:
  “Men nu på söndag (22 april) kör vi enkel tur.
  Inbjudan med detaljer finns någonstans i slutet av bamsetråden.”

 3. På nedåtgående skriver:

  Det var faktiskt tjej med också. Nu är jag inte en sån som lägger mig på rygg och skriker och sparkar över såna missar, men det är ju såna tider och då tänkte jag att jag ville vara med på ett hörn också när jag fick chansen 🙂

  • Erik Wickström skriver:

   Sorry, det visste jag inte. Jag har nu ändrad formuleringen. Härligt kämpat 🙂
   Min längsta tur är 9 mil, det var mellan Borås och Vara en gång för 10 år sedan. Själv, med fika i Herrljunga!

 4. MMG skriver:

  Trevligt att du tar upp tråden Erik! Ja det var grymt skönt att rulla i mål efter en heldag på Klarälvsbanan! Som tjej var det också riktigt trevligt att killarna hade valt målet att f o f genomföra detta, dvs utan tävlingshets =) Kanonfin vårdag, proffsigt coaching med följebil och trevlig stämning gör en utmaning som detta genomförbart!! Fick inte ens ett endaste skavsår heller, bara lite ont i fötterna!!:) Du får hänga på nästa gång!!:)

 5. Magnus Aasa skriver:

  Det handlar väl lite om “Been there – Done that” att pricka av en punkt i sitt skid-CV helt enkelt. Sen är Klarälvsbanan väldigt fin med bra asfalt och det var väldigt trevligt sällskap, med kanonservice. Skulle trippen bara varit enkel väg så är det också lite för långt att åka bil hemifrån. Har åkte lite längre distanser på rullskidor också några gånger. Minns iof att jag fick ont under fötterna i slutet, det är bättre om man kan diagonala lite också.

 6. bjorn12 skriver:

  Välkomna i morgon. Samling på parkeringsplatsen vid Kroppkärrssjön i Karlstad kl 10 fvb Uddeholm.

Kommentarer är stängda.