Ofattbart

Fredrik "Fidde" Karlsson med landslagströja

R.I.P. "Fidde"

Igår kväll nåddes jag via telefon av beskedet att skidåkaren Fredrik “Fidde” Karlsson omkommit i en skoterolycka i Ramundberget. Jag kan verkligen inte fatta det. Han var ung och lovande och var med i utvecklingslandslaget. Trots att jag inte kände “Fidde” så bra har jag fällt många tårar sedan jag fick reda på det hemska igår. Vi bytte några ord vid tävlingar då och då och jag har även pratat med hans syster ett par gånger. Det är så fruktansvärt overkligt. Jag är ingen höjdare på att uttrycka sådant här i skrift och tal, men jag vill bara säga till hans nära och kära och jag tänker på er.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ofattbart

  1. Carro skriver:

    Det är verkligen tragiskt..

Kommentarer är stängda.