Bar Singolo och talang-Martin

Oskar Hermansson på Caffe Cortadoro

Oscar Hermansson på Bar Singolo

Jag satt större delen av dagen igår och arbetade på Bar Singolo med datorn. Det blev en härlig multitasking med textskrivande, redaktörsarbete, sidpaginering (vilken artikel på vilken plats i tidning och hur många sidor för just den artikeln) och telefonintervjuer. Tobias Magnusson bjöd både på lunchen och eftermiddagsfikat, det var hans tur.

Bar Singolo var riktigt trevligt, det är nyöppnat vid Stora Torget i Borås och bakom disken står min gamla högstadiekompis Oscar Hermansson med sin sambo. Gå gärna dit och njut av en lunch med tiramisu till efterrätt.

Tobias Magnusson, årets mustach 2012?

Tobias Magnusson, årets mustach 2012?

3.07 och 3.11
På kvällen tog Martin Josefsson och jag en löptur där vi bland annat gick in i Ryahallen och körde en 1000 m-intervall. Det var mitt första ban-besök på år och dar, men det är alltid lika trevlig att flåsa lite på bana 1 medan ungdomarna hoppar längd och kör löpskolning. Jag sprang in på 3.07 min (varven på 35,37,39,41,35) utan att gå helt fullt, vilket jag var mycket nöjd över. Martin, som aldrig elitidrottat och sprungit typ fem gånger senaste halvåret joggade in på 3.11 min. Talang? Ja. Han rev sedan ut sig på 155 cm i höjd, efter ett bra andraförsök.

Efteråt blev jag bjuden på en fantastisk god fisksoppa som Josefin hade lagat till, med ett oväntat smakrikt vitt vin. En perfekt dag: En massa jobb, 1,5 timmars kul träning och god mat och dryck med goda vänner!

Detta var innan jag fick reda på vad som hade hänt Fredrik Karlsson. Plötsligt kändes allt meningslöst.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.