Lager 157-besök med rullskidor

Stefan Palm på Lager157s kontor.

Stefan Palm på Lager157s kontor.

Jag var i Gällstad igår för att ta en rullskidstur med Stefan Palm, som är vd för klädföretaget Lager 157. Stefan och jag är klubbkompisar i Ulricehamns IF, men vi har knappt pratat med varandra tidigare eftersom vi har åkt lite olika tävlingar.

Det blev en oslagbart härlig tur i kort-kort som gick Gällstad-Rånnaväg-Köttkulla-Boarp-Rånnaväg-Gällstad. Mycket nostalgi då jag inte rullat på de vägarna sedan skidgymnasietiden för drygt tio år sedan. Och skönt att få träna efter en vecka med den mesta av tiden inomhus.

Framförallt var det riktigt roligt att samtala med Stefan. Jag tror att det är få så framgångsrika och högt uppsatta personer inom näringslivet som har en så skön, avslappnad och sund inställning till livet. Vi hade mycket att prata om och 1:22 h kändes megakort. Vi kunde ha åkt i timmar, i alla fall om Stefan hade hade orkat staka alla uppförsbackar mot slutet med sina 3:or…

Mora-Nisses amerikanske kusin stod på fikabordet. Synd att inte Mora-Nisse var med, han behöver verkligen träna på sin engelska.

Mora-Nisses amerikanske kusin stod på fikabordet. Synd att inte Mora-Nisse var med, han behöver verkligen träna på sin engelska.

Sådana här träningar inspirerar mig och jag är redan sugen på nästa pass i Gällstad. Det var även roligt att se kontoret, hjärtat bakom Lager 157s alla nio butiker, som bland annat ligger i just Gällstad och i konditionsidrottsmetropolen Sågmyra (Calle Halfvarssons löparklubb och arrangör av Hackmora Bergslopp). Jag noterade också att Josefin inte hade lika fin ordning som Jonas Bauer på sitt skrivbord. Men hon såg ut att jobba på riktigt bra!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.