Thorax Trainer-SM 500 meter i Ulricehamn

Håkan Axelsson tränar Thorax Trainer

Håkan Axelsson tränar Thorax Trainer

Min vän gamla bandmedlem Marcus “Koma” Wadell blev besviken när han såg på bloggen att vi hade druckit kaffe på Bryggan i Ulricehamn utan att fråga honom. Som kompensation lovade jag honom att göra lite gratisreklam åt ett av hans event han råddar som projektledare för XCC Ulricehamn (Vasaloppscenter).

I samband med Vattnets dag den 9 juni arrangerar Thorax Trainer och XCC öppna Svenska mästerskapen i Thorax Trainer Sprint i Ulricehamn. Tävlingen går över 500 meter och genomförs på sex stycken Thorax Trainers som är kopplade till en dator. Tävlingen går av stapeln vid Bryggan i centrala Ulricehamn och inleds med en prolog och sedan genomförs semifinaler samt final.

Tag chansen att delta i denna roliga tävling och visa vem som är snabbast i Sverige! Se hela inbjudan här.

Thorax Trainer är en bra stakmaskin, men jag föredrar faktiskt SkiErg på de flesta sätt. Som dessutom är den mycket billigare. Jag tror de två olika stakmaskinerna ligger på ca 35 000 kr respektive ca 15 000 kr.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Thorax Trainer-SM 500 meter i Ulricehamn

  1. teamxcspower skriver:

    Pratade med Ulrich i Thorax-montern på Vasaloppsmässan och tydligen har de gjort ändringar så man skall kunna få en komplett maskin med dator för runt 20 000 nu. Han sa även att de skall börja sälja skärmar till där man skall kunna se Vasaloppssträckan framför sig och motståndet skall ändras allt eftersom hur kuperingen är, om man nu skulle vara lite sugen på att köra Vasaloppet på TT… =)

  2. Majken skriver:

    Och det skulle vara från mig och inte från team-adressen. =)

Kommentarer är stängda.