Mot KOTH

Ragnar Bragvin Andresen käkade gummi för två år sedan.

Ragnar Bragvin Andresen käkade gummi för två år sedan.

Jag sitter i bilen på väg till rullskidstävlingen King of the Hill.

Igår kom vi hem från Göteborg och blev föräldrar på riktigt, till en Astrid som mår fint! Det är något som aldrig går att beskriva, bara upplevas. Och det är många som upplevt att vara föräldrar första tiden, så jag skippar att beskriva alla intryck från den första riktiga dagen, utan sjukhuspersonal på en armlängds avstånd.

Det har blivit mycket blöjbyten och gulligull på bloggen på sistone, det är dags för mer mjölksyra och SkiErg-tider. Även i fall det är svårt att undvika att skriva om något man tänker på hela tiden. Det finns många pappor i världen, men få konditionskonnässörer. Och få Mora-Nissar (han har klagat på att det har varit mycket Astrid på sistone).

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mot KOTH

  1. Jörgen skriver:

    Stackars Mora-Nisse! Först all uppmärksamhet och nu utkastad ur paradiset:-)

Kommentarer är stängda.