Vålådalen Classic Ski Marathon flyttat till januari

Jag gjorde ett jobb om Vålådalens anläggning 2007 och fann naturligtvis den berömda mossen.

Jag gjorde ett jobb om Vålådalens anläggning 2007 och fann naturligtvis den berömda mossen.

Jag har funderat lite över mitt tävlingsprogram för vintern. Vålådalen har i flera år arrangerat ett långlopp i december, vilket de är ganska ensamma om att göra. Jag blev sugen på att rita in det i tävlingskalendern, men när jag mejlade arrangören och frågade om datum fick jag detta till svar:

VSK har beslutat att lägga Vålådalen Classic Ski Marathon en månad senare än tidigare år. Loppet går den 19 januari 2013.

Då känns det inte längre aktuellt. I januari finns det mycket lopp hemma. Jag tror och hoppas att det i framtiden körs långlopp även innan jul.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.