Alla dessa kuddar

Att placera små kuddar i soffor och fåtöljer verkar vara ett långtidsmode som slagit igenom i samtliga svenska hem och på alla cafeer som försöker skapa mysstämning.

Jag har väldigt svårt att förstå mig på dessa kuddar överallt. När jag sätter mig i en soffa vill inte jag behöva skyffla undan dessa fruktansvärt övertaliga dekorationer, jag vill sitta direkt.

Hur tänkte man till exempel med soffan nedan jag hittade igår. Var ska jag sitta? På kanten?

20120608-082108.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Alla dessa kuddar

 1. Mikael Eriksson skriver:

  Erik, så sent som här om dagen hade du ett resonemang på din blogg om ditt fokus, skulle du bli en familje-bloggare eller skulle du fortsätta blogga om konditionsträningens ädla konst. Och vad jag har för mig så skulle du fortsätta driva denna blogg med fokus på svett, mjölksyra och kraftigt förhöjd puls……sen kommer ett inlägg om färggranna kuddar i en överdesignad soffa. Ta dig samman och kör några hårda träningspass iklädd din vackra rosa hjälm så vi som inte är lika vältränade får lite inspiration! Får även passa på att tacka för en grym blogg och ett stort grattis till er lilla familj och att ni äntligen kommit hem! mvh Micke

  • Erik Wickström skriver:

   🙂
   Tack!
   Nu har jag tagit mig samman. Morgondagens inlägg är nu färdigställt och kommer att innehålla massvis mjölksyra och genomsnittshastigheter. Ställ klockan på 04.00 så får du läsa det först av alla 🙂

   • Mikael Eriksson skriver:

    Härligt, ser fram mot kommande inlägg:) Utan kuddar……….men gärna lite om familjen och den din nya livssituation och hur du får till balansen med träning, jobb och familj:-)

Kommentarer är stängda.