Vanliga skor som cykelskor

Ser ut som en vanliga sko, men undertill döljer sig magiska krafter i form av SPD-clips

Ser ut som en vanliga sko, men undertill döljer sig magiska krafter i form av SPD-clips. I Stockholm finns verkligen allt.

Nu sitter jag på tåget på väg hem. Har precis vaknat. Det blev totalt 50 minuters sömn i natt, att jämföra med rekommenderade 8 timmar. Men med attacksömn både upp och ner har allt gått bra. Mötena gick fint och Vasalöparens septembernummer kommer att bli kanon.

Anledningen till att jag fick sitta uppe i natt var att arbetet med min deklaration hade stannat av helt i samband med förlossningen, och när det plötsligt blev riktigt tajt till deadline för anståndstiden för egenföretagaren Wickström fick han minst sagt lägga i en extra växel. Det är då man gillar att ha koll på sina fakturor och det är intressant att få en överblick på sina inkomster och utgifter.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.