42,1 km/h i snitt solo i 55 min

Måndag, tisdag och onsdag är knökafulla den här veckan, så det blir bara ett träningspass på tre dagar. Det avklarades idag.

OCH OJ VAD BRA DET GICK! Med två veckor kvar till tempo-SM i Södertälje började jag få lite kalla fötter. Idag var det tredje gången jag satt på tempohojen i år och jag ville få ett tävlingslikt pass. Det blev Gamla Västbygg-Fritsla tur och retur på riksväg 41, som är långt ifrån platt.

Jag låg själv och tryckte i vinden hela vägen och lyckades hålla 42,1 km/h i snitt i 55.26 minuter (38.87 km). Det var jag jättenöjd med.

I morgon (onsdag) åker jag med fakirtåget till Stockholm. Uppstigning kl. 04.30. Klockan är 01.30 för tillfället så det känns ganska idiotiskt att blogga nu. Men jag behövde en paus från pappersarbetet. Målet är att lyckas gå att lägga sig innan väckarklockan ringer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på 42,1 km/h i snitt solo i 55 min

 1. Jörgen skriver:

  Hur kan du blåsa 1591 cal på den tiden, ligger du på maxpuls under hela passet då?

 2. Helena Enqvist skriver:

  Du är ju helt makalös! Imponerande:) Dit har man ju en bra bit;)

  Garmins kaloriberäkning är väl inte lika tillförlitlig mot tex polars, det kan väl förklara värdet (såvida han inte låg på maxpuls då)

 3. Erik Wickström skriver:

  Tack! Jag har ingen koll på kaloriberäkningen, det är den minst intressanta siffran på en puls/GPS-klocka. Jag hade förresten inte ens pulsband på, men jag kan lova att det var ganska nära max 🙂

Kommentarer är stängda.