Björn Lind på besök

Se så fin Bjrön Lind är

Se så fin han är, Björn Lind

Björn Lind kom förbi på lunch igår. Mora-Nisse var helt överlycklig. Sedan Astrid föddes har han varit ganska understimulerad, förutom Stockholmsresan tidigare i veckan.

Björn har bott i Borås och jobbat på Craft sedan i höstas, men det har inte blivit av att vi har träffats så mycket. Nu blev han bjuden på en av Ida delikat tillagad haloumisallad med sardellstekta sparris, skinka, melon, ägghalvor och andra godsaker. Eftersom Björn klagar på att har blivit tjock ville man ju bjuda på något nyttigt. Men tyvärr så fanns även färskt bröd och smör vid bordet, vilket vi till slut var tvungna att ta bort innan den dubble OS-guldmedaljören hade käkat upp hela limpan.

Mora-Nisse vet att solen alltid skiner i Borås, särskilt på vår altan.

Mora-Nisse vet att solen alltid skiner i Borås, särskilt på vår altan.

Inte helt repad efter kraschen
Den trogne bloggföljaren minns kanske att jag för några veckor sedan skrev om ett otäck krasch på lagtempoträningen. Björn var en av de två cyklister som gick i backen i 55 km/h och han fick åka ambulans med nackkrage. Det var ingen rolig syn. Han klarade sig som tur var med ett avslitet muskelfäste i axeln och en spricka i armbågen.

Dessa skador kunde han igår också hänvisa till när han inte ville testa att maxa 100 m SkiErg nere i källaren. Svårt att argumentera emot.

Jag känner inte Björn så bra än, men han är jäkligt rolig och väldigt trevlig. Jag hoppas verkligen han bosätter sig här!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.