Swenor Verktyg Hjuldemontering ska testas

Swenor Verktyg Hjuldemontering kom på Posten igår. Eller DHL rättare sagt. Det var bättre förr. Posten hade hand om post och paket. SJ hade hand om tågen. Pensionspengarna behövde man inte placera. Vårdcentral behövde man inte välja. Antal gymnasieprogram var inte oändliga. En kaffe var en kaffe och inget annat skit som latte eller macchiato.

Swenor Verktyg Hjuldemontering

Swenor Verktyg Hjuldemontering

Skit samma, verktygskittet ska i alla fall användas för att byta kullager och hjul på rullskidor. Det kom inga instruktioner med, men det ska nog gå att lista ut. Jag tänkte inviga det i helgen på mina klassiska 3:or. Kullagerna där låter härligt trasiga.

Recension av detta kit (895 kr på Pölder) kommer i Vasalöparens septembernummer.

Produktbeskrivningen hos Pölder:
Servar du dina rullskidhjul själv, smörjer lager mm? Ska du “knacka” lager är det viktigt att du har rätt grejor för att inte skada de ömtåliga lagrena. Verktygssatsen innehåller tre olika detaljer för att fixa spärrlager och vanliga kullager. Passar till de allra flesta märken på rullskidhjul.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Rullskidor och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.