Mot Södertälje

SM-loggan

SM-loggan

Idag åker Ida, Astrid, Mora-Nisse och jag upp till Södertälje/Stockholm/Uppsala på en fyra dagar lång kombinationsresa bestående av tempo-SM 50 km, semester och jobb. Det ska bli spännande. På tisdag kl. 15.30 ska jag möta Gustav Larsson och de andra finåkarna med välrakade ben.

Formen känns jättebra, problemet är bara att jag möter ett 60-tal grabbar som satsar helhjärtat på cykel. Själv är jag ju bara en enkel konditionskonnässör från Borås. Får jag 10 st efter mig är jag mer än nöjd. Målet är att kunna snitta bättre än 42.1 km/h, vilket jag gjorde på en någorlunda kuperad vändpunktsbana på knappt 4 mil i Borås förra veckan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.