Mora-Nisse på gymmet

Mora-Nisse gymmar

Mora-Nisse bygger

Mora-Nisse och jag var på Valbergsängens gym idag. Jag körde rehabövningar för armbågarna och Mora-Nisse tränade inför Ramsaulägret, då han enligt honom själv ska staka uppför hela Pichl-backen. I övrigt hänger han mest på rummet när vi tränar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mora-Nisse på gymmet

  1. Jonathan skriver:

    Rehabövningar för armbågarna lät intressant. Har själv lite problem med överansträngning från all rullskidåkning. Några små tips/övningar du kan dela med dig av? 🙂

    Kör hårt!

    • Erik Wickström skriver:

      Anledningarna till armbågsproblem kan vara olika. I mitt fall är det klen rygg och klena axlar, vilket leder till snebelastning. Så för mig handlar det om ordinära övningar som stärker axlar och rygg. Sjukgymnasten på Fungera som jag fick hjälp var mycket bra. Hittar man rätt sjukgymnast kan det göra under, mycket bättre än stretching, massage och piller.

Kommentarer är stängda.