Duellen

Johan Nyman och Rickard Bergengren, goda vänner och bittra fiender

Johan Nyman och Rickard Bergengren, goda vänner och bittra fiender. Foto: Lasse Ericsson (klicka på bilden för att nå hans blogg).

Johan Nyman vs Rickard Bergengren. Det kommer att bli hårt i vinter. Vid gårdagens intervallpass (som min armbåge inte ville vara med på) “vann” herr Bergengren.

Före dessa gossar skidade dock Pontus Rygh och Lasse Ericsson in. Min klubbkompis Pontus visar finfin form och klämde ett klassiskt varv på 2.57 min från tunnelöppning till tunnelöppning, då jag benskejtade med honom hela vägen och vann med 1 meter. Sedan körde han 9 st till, ca 5-10 s långsammare. I skejt låg han på 2.38-2.45 min (väldigt fort) ett par dagar tidigare. Visserligen är snön snabb i år, men det kan vara klokt att se upp för denne klene skövdebo i vinter.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Duellen

  1. Johan Nyman skriver:

    Hmm,känns som att du släppt in en gästbloggare till de första två raderna, med tanke på hur duellen vinklades.. Jag är naturligtvis överlägsen Rickard i allt som har med snö att göra! (men det ska bli roligt att se honom försöka slå mig i vinter) 😉

Kommentarer är stängda.