Oakley Holbrook från Zalando.se

Oakley Holbrook

Oakley Holbrook

Jag hämtade ut ett par Oakley Holbrook från Zalando igår. I hela med långa liv har jag aldrig ägt ett par Oakley, men i typ 10 år jag har längtat efter ett par. Inte minst sedan min skididol Petter Northug började åka med detta märke för några år sedan. Nu har jag äntligen ett par själv. De kommer att sitta framför mina ögon alla soliga dagar i Borås, och de är många!

I rekordfart ilade jag till City Cross i Lundaskog och hämtade ut paketet när jag kom hem och såg avin i brevlådan.

Zalando är en stor nätsajt i Tyskland och har precis öppnat i Sverige. Det har ett riktigt schysst sortiment av sportprylar, spana in det här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.