Rullade med Westbergarna

Alexander Westberg (till höger) i Jizerska 50 för 1,5 år sedan

Alexander Westberg (till höger) i Jizerska 50 för 1,5 år sedan

En stor fördel med att bo i vår stuga i Aplared är närheten till Hillared. I Hillared bor bröderna Alexander och Karl-Johan Westberg. Alexander är en få personer som kan dra sub 18 på 5000 m SkiErg och Kalle är inte helt dålig på idrott han heller. Med JSM-guld i både skidåkning och orientering ska han nu flytta till Östersund och plugga typ idrottsvetenskap på ett så lugnt sätt som möjligt. En typisk elitskidåkare med andra ord.

Bröderna Westberg är jättetrevliga och jag sällskapade med dom 1 timme när de åkte långpass på rullskidor igår. Man får inte säga fel saker bara, båda är muskelberg som lyfter ungefär 400 kg i bänkpress, särskilt Alexander.

Karl-Johan Westberg (till vänster) i Kretsloppet 2010, där jag lyckades springa ifrån honom med ett par hundra meter kvar efter 10 km stadslöpning

Karl-Johan Westberg (till vänster) i Kretsloppet 2010, där jag lyckades springa ifrån honom med ett par hundra meter kvar efter 10 km stadslöpning

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.