Blekinge – äntligen!

Sofia. Bilderna är från 2008, men vad gör väl det.

Sofia. Bilderna är från 2008, men vad gör väl det.

Nu är vi på väg till Blekinge. Jag har precis skyfflat in hela familjen med Ida, Astrid, Mora-Nisse och mig i vår bil med fransk finess (läs ständiga elfel) från 2005. Jag hade besökt alla Sveriges landskap utom ett redan i tidiga tonåren. Nu är det äntligen dags. Listan ska bli komplett. Som jag har längtat.

Ingen i familjen har varit i Blekinge tidigare, även ifall Mora-Nisse säger att han har varit där. Han blandar nämligen alltid ihop Karlskrona med Karlskoga.

Ida och Linnéa

Ida och Linnéa

Idag ska vi hitta vårt vandrarhem. På lördag ska vi bl a besöka “Örlogsstaden Karlskrona”, ett av Sveriges 14 världsarv, samt träffa våra härliga vänner Sofia, Linnéa och Mårten. Att inte ha trevligt när man träffar de människorna är helt omöjligt. Mårten jobbar som läkare i Karlskrona och Sofia och Linnéa tar en kajakutflykt i skärgården som ursäkt för att hälsa på.

Vår ursäkt att hälsa på är rullskidstävlingen Karlsnäsrullen, som avgörs på söndag. 29 km K individuell start. Min armbåge har varit lite dålig på sista tiden, men nu i veckan har den blivit lite bättre. Så jag ska nog ska nog klara av tävlingen, snabbrullat gör också att belastningen minskar. Stakformen kan vara lite ringrostig, men med nummerlapp på brukar det gå att ta i ganska bra ändå.

Mårten kör mexikanskt tema

Mårten kör mexikanskt tema

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Blekinge – äntligen!

  1. traningsgladje skriver:

    ha det bra i blekinge! jag tyckte kristianopel var himla fint – särskilt för löpning.

Kommentarer är stängda.