Blekinge var häftigt

Karlsnäsgården. Ronnby OK har ett kaxigt klubbhus

Karlsnäsgården. Ronnby OK har ett kaxigt klubbhus

Vår trip till Blekinge i helgen var riktigt trevlig! Vi fick se Karlskrona, där vi även turistade en dag och hälsade sedan på vår vän Mårten Larsson, som även hade besök av Sofia och Linnéa. Vi fick se många skärgårdsöar. Vi fick se många små 70-vägar. Vi fick se Karlsnäsrullen. Vi fick se Karlsnäsgården, där både Ronneby OK och en fin konstsnöanläggning huserar. Och inte minst: vi fick se Blomstergården, en surrelistisk känsla över tid som står stilla. Trädgården liknar inget annat och hade 200 000 besökare per år när det begav sig, nu kommer ca 10 000 hit varje år.

På söndag körde vi till Vejbystrand i Skåne, där jag lämnade bil, Ida och Astrid. Kl. 05.20 åkte Mora-Nisse och jag tillbaks till Borås med mamma där jag nu jobbar, tränar och sover tjugofyrasju fram till torsdag, då Ida och Astrid kommer tillbaka.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.