CykelVasasprinten 2012

En vacker trio: en trippel Vasaloppssegrare, en duktig enhjulingscyklist och en pajas

En vacker trio: en trippel Vasaloppssegrare, en duktig enhjulingscyklist och en pajas

Martin och jag åkte till Sälen idag för att hämta nummerlapp och titta på CykelVasasprinten, ett jippo med ett gäng elitcyklister och kändisar, bland annat hockeymannen Håkan Loob, Tippen-Morgan Alling och tidigare skidskytten Jörgen Brink, med speakern Roberto Vacchi. Elitcyklisterna utgjordes bland annat av Emil Lindgren, Matthias Wengelin och boråsaren Mattias Brolin. Vann gjorde Emil Lindgrens par.

Jag pratade lite med Brink och Vacchi, vilka båda är mycket trevliga och avstressade personer som även har lite koll på hur det går det går för mitt idrottande. Det känns smickrande.

Sedan passade jag på att prata med typ 4873759473 personer i min bransch för att “nätverka”, som det så fint heter. Nu blir det tillbaks till Anders Zorns föräldrars bostad, där vi bor i tre dagar. Jag startar i startled 1 i CykelVasan i morgon eftersom jag blev 16:e man på Finnmarksturen förra året (som också hade status som långlopps-SM i moutainbike). Formen är väl inte exakt lika bra just nu, men självklart blir till full gas långt det räcker.

Martin tycker skorstenstopparna är fina i Dalarna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.