Framme i Sälen

Det tog 3:07 h i lugnt tempo att cykla tillbaka till Sälen på närmsta asfaltsvägen via bland annat Hemus. Sträckan från målportalen till startplatsen var 84.0 km. Fikan på bygdegården i Evertsberg var som vanligt en besvikelse: otrevlig och arrogant personal; tråkiga och industribakade kakor, inte ens en riktigt chokladbiskvi; kaffekoppar utan öron. Vår franska finess stod ensam kvar på parkeringen i Berga By. Nu en god Hawaiipizza på Stinas Kiosk i Transtrand. 20120812-142425.jpg Brillorna heter Oakley Holbrook och kommer från Zalando. 20120812-142448.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Framme i Sälen

  1. Z skriver:

    Fräscha Oakleys! Vi käka kebabpizza i Vansbro igår på hemvägen. 40min stakning sen handbollsfinal!

  2. Sara skriver:

    Jag har två år bott på bygdegården när jag åkt Tjejvasan. Det är faktiskt inte alls speciellt trevligt. Laga mat kan de inte heller.

Kommentarer är stängda.