Alla dessa mejl

Det är så skönt att komma tillbaks till en inkorg med 17 mejl efter att ha varit ute och tränat i två timmar här i Torsby.

Men tre av mejlen var faktiskt privata och rörde bloggen och mitt eget skidåkande (resten jobbrelaterade som alla behövde besvaras). Det är ju inte direkt att man vilar något på det här “lägret” förutom de sju timmar man sover. 10-12 timmar framför datorn (inklusive ca 30 minuters bloggande) och 3-4 timmars träning. Tur att iFånen finns så man även kan svara på mejl när man äter lunch…

Kämpa Erik, om två veckor går Vasalöparen i tryck och då blir livet lättare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Alla dessa mejl

  1. Maria Rydqvist skriver:

    Trevligt att träffa på dig mellan tunnelsnurrande och produktiva artiklar. Lite mer effektiv än träna-äta sova-mentaliteten för oss andra på läger.. Imponerande effektiv som alltid men glöm inte återhämtningen någon gång i kvartalet också! Ha de bra!

  2. Det är väl härligt att vara poppis =)

Kommentarer är stängda.