Igår Borås, nu Landskrona

Jag fick två underbara timmar med Ida och Astrid när jag kom sent igår. En av de två tjejerna hade växt ordentligt på åtta dagar! Nu är klockan 05.02 och jag ska sätta mig i bilen till Landskrona. Det är tur att jag älskar mitt jobb, annars hade den här 70-timmarsveckan varit tuff.

Jag tycker att det ska bli riktigt kul där nere idag! Jag ska prata om träning och undervisa i skidteknik, både på rullskidor och Skike. Deltagarna ska också få ett generellt träningsprogram för klassikern. Det är alltid roligt att vara lärare åt skåningar, det är liksom exotiskt! Jag har packat rullskids-/Skikeutrustning, koner, videokamera och ett glatt humör, så det är dags att åka! The Story och bilder från VasaStafetten kommer på måndag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Igår Borås, nu Landskrona

 1. Louise skriver:

  Du verkar ha haft en intensiv vecka, härligt att du gillar ditt jobb så mycket. Själv sitter jag på tåget till Landskrona, det här ska bli jätteroligt 🙂

 2. Gustav skriver:

  Tack Erik för passet idag – grymt sugen på att komma ut på en runda imorgon och försöka förbättra lite av allt!

 3. Erik Wickström skriver:

  Tack alla ni som deltog för en jättetrevlig dag! Ni blir farliga i vinter 🙂

 4. Einar Knudsen skriver:

  Det var som fan Mr Wickström, bloggen slut!!
  Den har varit intressant och förbannat rolig att läsa, du har ju en berättarglädje och förmåga att skriva som få andra. Jag tycker ta mig faan att du ska utveckla ditt skrivande och hitta medier där du kan få betalt för det skrivna ordet, så att du inte slutar skriva. Du är ju för hellvette en begåvning. Respekterar dock att du vill ha mer tid för dig själv och din familj!

Kommentarer är stängda.