Öppet Spår söndag inställt för mig

HalvVasan 2012

HalvVasan 2012

Jag åkte lite skidor i gryningen idag med Per Löwendahl och min revbenslåsning/ryggontet blir bättre, men gör fortfarande ont. Så det blir tyvärr inget Öpppet Spår på söndag som var planen. 2011 åkte jag KortVasan och 2012 HalvVasan, men jag får fortsätta att samla lopp i Vasaloppsveckan en annan gång.

Sorry Emil Ekman att jag avslöjar detta via ett blogginlägg, vi skulle ju åkt ihop. Och vad trevligt vi skulle ha haft det, hoppas du förlåter mig och förstår mig.

Undrar förresten om folk gör slut via bloggar och Twitter nuförtiden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Öppet Spår söndag inställt för mig

  1. Katja skriver:

    Tråkigt. Men bara att bita ihop. Du kan nog din kropp vid det här laget 🙂

Kommentarer är stängda.