Jacob Westling och jag på Kungsholmen

Jag och Jacob Westling på ett gym på Kungsholm

Jag och Jacob Westling på ett gym på Kungsholm

Jag är en privilegierad man. Tänk att skriva på sin blogg att man ska till Stockholm och söker träningskompisar för en måndagkväll och tisdag förmiddag. Och sedan får många svar via SMS, mejl och telefon. Stort tack på er!

Igår sprang jag ca 40 min runt Kungsholmen + ca 30 min gym + 2 st 500 m-intervaller på SkiErg med bloggläsaren Jacob Westling. Det var jättetrevligt och vi skulle ha behövt betydligt mer tid för att kunna prata om allt vi ville. Jacob blev 672:a i Vasaloppet i år var bättre än mig på de flesta gymövningarna, men jag får skylla på att jag dels varken gymmat, SkiErgat eller stakat på ordentligt på flera månader, dels att min muskelbristning i ryggen vid skuldran tyvärr gjorde sig till känna igen. Men på de två 500 meter SkiErg-intervallerna gick Jacob på pumpen och blev äntligen en slagen man. Själv gick mina på 1.39.9 min och 1.40.4 min med 2,5 min vila. Skönt med första passet efter fyra heldagar utan träning pga halsont.

Mot Ågesta
Jag sov hos min trevliga och energifyllda vän Lisa Lindeblad från Bredared utanför Borås. Ja, jag sov alltså inte Bredared, utan i hennes snygga lägenhet på Kungsholmen där hon nu bor och jobbar inom verksamhetsstyrning på Skanska. Det blev inte Perkolator-bryggt kaffe i morse, men väl Mocca Master, vilket är fullt godkänt. Tack Lisa!

Nu sitter jag på pendeln på väg till Årstaberg, där Simon Larsson ska möte upp med skidutrustning och bil. Sedan blir det en sväng i Ågesta. Kl 13.30 börjar mötet med Vasalöparen, som även är strategimöte och inte bara redaktionsmöte. Ergo skjortafff på.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.