Stil i P1

Jag har sagt det förr, men det tål att sägas igen: Av alla P1-program jag lyssnar på så måste nog ändå Stil vara det mest intressanta och välproducerade. Hur kan jag annars bli totalt slukad av ämnen som annars är de jag minst bryr mig om? Alltså mode i alla dess former, t ex kläder, smycken och luktegott.

Pressbild: Susanne Ljung. Foto: Mattias Ahlm/SR.

Pressbild: Susanne Ljung. Foto: Mattias Ahlm/SR.

I helgen när vi sov över hos Martin och Josefin så vaknade Astrid i vanlig ordning kl 06.30. Det gör hon (plus/minus 15 min) varje dag och det är också då både Ida och jag går upp. Men nu hade vi för en gångs skull gott och lagt oss sent, men Astrid tog naturligtvis inte hänsyn till att hennes föräldrar bara sovit 4 timmar. Så när hon vaknade insåg jag direkt att det var Idas tur att få sovmorgon. Eftersom jag är borta så många helger på jobb- och idrottsäventyr var det liksom inte läge att ens börja förhandla. Övriga huset fick sova vidare några timmar när Astrid och jag gick upp.

Men vilken lycka det blev. Vi gick först ner till Statoil på Hedvigsborg och köpte en stärkande kaffe och en Borås Tidning. Sedan började stil, så Astrid och jag kunde gå runt en timme på Hedvigsborg i vårsolen och förföras av Susanne Ljungs underbara röst. Avsnittet till ära handlade om den ungerska blondinen Zsa Zsa Gabor, som är lite av en föregångare i att “vara känd för att vara känd”. Jag tror Ida är lite svartsjuk på Susanne Ljung, även i fall hon är 50+ och att jag aldrig har träffat henne.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.