Fulord från Jojje och Colting

Jonas Colting och Jojje Borssén i backen mellan Seglora och Bollebygd

Jonas Colting och Jojje Borssén i backen mellan Seglora och Bollebygd

Jag ställde ut tidigt på landsvägscykeln idag. kl 06.53 rullade jag ut från Lundaskog och efter att ha förvandlats till en fryst fiskpinne i den kalla vinden nerför Regementsbacken mötte jag upp Jonas Colting och Jojje Borssén vid blå kiosken på Göta. Jojje är marknadschef på Runners World och även i fall jag inte så jobbat så mycket direkt med honom, så har vi alltid haft viss kontakt under de senaste tre åren. Jag är ganska säker på att han gör ett jäkligt bra jobb och är en stor förklaring till att det är ett piggt och expansivt företag.

Just nu är Jojje i Borås för att färdigställa en triathlonbok som han och Jonas har skrivit.

Jonas använder ofta könsord (primärt kvinnliga) när det är något fel på utrustningen eller underlaget. Jojje känner jag inte riktigt, men han brukar också en hel del av den genitala vokabulären, idag i samband med att han blev avställd i backen mellan Sandared och Sjömarken.

Den fina och trevliga turen blev 7 mil (Borås-Seglora-Hyssna-Bollebygd-Borås), mitt längsta träningspass sedan Årefjällsloppet.

Det där med dieter

Det där med dieter. Klicka på bilden så växer den.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.