Löpintervaller med SOK Knallen

Gårdagens träning blev 10 st 2 min-intervaller med 30 s i den flacka terrängen runt Byttorpssjön. Med SOK Knallen, Borås förmodligen största löparklubb. Eller vad sägs om 40 personer på tisdagsintervaller! Det är normal bemanning. Bland alla träningsglada skymtade jag bland andra Ulf Olsson, socialdemokrat och ordförande i kommunstyrelsen.

SOK Knallen logo

Jag frågade försiktigt om han var “den där politikern” och han bekräftade det med en svag nickning, påtagligt nervös på uppvärmningen.

Det var mitt andra pass med Knallen (det första för ca 2 år sedan), men det kommer nog bli fler framöver, så idag ska jag betala medlemsavgift.

Intervallerna gick bra, men idag är vaderna träningsvärkade till max och min rygg-/sätesmuskelskada har gjort sig rejält påmind. Det får blir vila från löpning några dagar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Löpintervaller med SOK Knallen

  1. Olle Häggdahl skriver:

    Jag sprang runt Kolbränningen, kanske var därför vi inte sågs?

Kommentarer är stängda.