Midsommar i Vejbystrand

På väg mellan Vejbystrand och Havsbaden

På väg mellan Vejbystrand och Klitterhus längs Skälderviken

Pluma de Iberico, stekt ryggsida från den svarta Iberico grisen som är uppväxt på ekollon

Jag åt “Pluma de Iberico, stekt ryggsida från den svarta Iberico grisen som är uppväxt på ekollon”. Den godaste huvudrätt jag någonsin ätit.

Jag vaknade upp i mammas sommarstuga i Vejbystrand utanför Ängelholm. Inte så konstigt kanske, det var ju här jag gick och lade mig.

Idas och min 10-årsdag blev en otrolig trevlig historia med några överraskningar från min sida, bl a hemgjord muffinsfrukost, besök på ostbutiken vid Gäsene mejeri och en avslutande middag på Klitterhus i Ängelholm. Trerätters med Amarone på en White Guide-restaurang 30 meter från havet gjorde att Amor var med oss. En de bästa kvällar vi haft!

Nu får det vara nog med gulligullandet. Innan sillen och nubben tar vid idag ska Rickard Bergengren och jag ut på en 2 h stakøkt vid Hallandsåsen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.