Fina dagar i Skåne

Ida och Erika, två systrar ursprungligen från Aplared utanför

Ida och Erika, två systrar ursprungligen från Aplared utanför. Ida har på sig en Oneway-tröja från Udens Sport i Göteborg. Jag vann ett presentkort där efter King of the Hill 2012 och i våras utnyttjade vi det till fyra gula t-shirtar.

Vi avnjuter en härligt familjehelg här i mammas stugas i Vejbystrand utanför Ängelholm. På plats är också min syster Ellens man och deras två barn på 1 och 4 år. Bra fart och tidigare mornar med andra ord.

Ellen och jag var ute och sprang till Lervik igår. Det var en av få gånger jag sprungit med med syster och hon höll bra fart. Som om det skulle vara nog med familjesportande så gav sig även Ida ut på ett löppass med sin syster Erika som kom hit igår. De höll 6.01 min/km-fart i drygt 6.14 km, vilken tyder på att Idas löpform är i antågande. Hennes pers på milen på 57 min får se upp i höst.

Eftersom vi bor hos min mamma blir det en del barnvaktande från hennes sida, därför kan vi träna mer än vanligt. Jag själv har träningsmässigt haft en toppenhelg och tänkte avsluta med ett långpass på rullskidor via bl a Förslöv, Håle och Karstorp. Igår sprang jag totalt två mil med vagnen på förmiddagen och cyklade 6 mil på Hallandsåsen på eftermiddagen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.