Pappahelg

Ida har tjejhelg från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. Det betyder att Astrid och jag ska leva rövare på egen hand i två dygn. Ida ringde efter ungefär en timme igår och hade separationsångest. Men vi ska nog klara oss fint! Det kommer bli bad, bus och lek med kusiner.

Min mor ska dock ta vara med Astrid i morgon eftermiddag då jag ska springa Varbergsloppet 10 km. Jag har lovat att bara vara borta i 34 minuter.

Varbergsloppet logo

Siktar på 34 någonting
Jag har sprungit mängder med stadslopp på en mil genom åren, flera på tider 32,5 till 34,5 min. Främst Varbergsloppet och Falkenbergs stadslopp, som tidigare var kvartsmaror. Men pga av min fraktur på kotutskottet som ger smärta i sätet var det många år sedan jag sprang dessa lopp. I år har jag sprungit 2 mil i veckan och jag har fortfarande ont, men det funkar OK. Jag har inte sprungit några platta intervaller för att få upp löpsteget, men de gånger har sprungit fort på kuperade sträckor har däremot funkat jättebra. T ex Stockholms Brantaste och Stockholm Trail. Mitt mål i morgon är 34.xx minuter och klarar jag det är jag mer än nöjd.

Daniel Enesten, Markus Jönsson och Erik Wickström i Varbergsloppet för drygt 10 år sedan.

Daniel Enesten, Markus Jönsson och Erik Wickström i Varbergsloppet för drygt 10 år sedan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.