Fint långloppspass

30 grader och solsken gör att man håller värmen

30 grader och solsken gör att man håller värmen

Vejbystrand, söndag.
Ida, Astrid och jag har vaknat upp i min mors sommarstuga i nordvästra Skåne och njuter av färska frallor från ICA Vågen. Igår var Ida och jag på bröllop i Bjärred där Johanna Köping Wyatt Lintott gifte sig. Det var jättetrevlig bröllop på alla sätt och vis och en av gästerna hade haft Pernilla Wibergs pappa i engelska. Bara en sån sak.

På vägen ned igår dumpade Ida mig i Mellbystrand utanför Laholm med rullskidsutrustning. Jag körde ett fint pass med 2 timmars stakning på 3:or i långloppsfart med extra hårt uppför Hallandsåsen. 17.14 min tog det från Östra Karup till Hallandsås. 19.6 km/h blivit snittet på hela passet, men det hade nog blivit högre om det inte blåst 5-10 m/s sid-/motvind.

Idag ska vi träffa min farbror Arne från Åre och hans fru Lynn.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.